Početna Zanimljivosti Trash&burn - american car meeting & rock'n'roll festival

Trash&burn - american car meeting & rock'n'roll festival

Najstariji i najveći mitting američkih automobila u Hrvatskoj slavi osmu godišnjicu. Već tradicionalno na prekrasnoj lokaciji seoskog turizma u Svetom Martinu na Muri donosi kao i uvijek uzbudljiv program koji ove godine počinje već u četvrtak, 23.6.2016 s početkom u 20:00 sati i traje do 25.05.2016.

Američki automobili, motori, kustom bicikli iz skoro cijele Europe, atraktivne pin-up djevojke, besplatne promo vožnje sa Harley Davidson motorima, burn-out, pin-up photo contest, burlesk show, nastup poznatih rockabilly rock'n'roll bendova, DJ-a, kustom art umjetnika, tattoo, barber shop, brojni retro štandovi i brdo drugih događaja...

Ove godine opet se vraća jedna od trenutno najpoznatijih umjetnica burleske miss Kalinka Kalaschnikow koja će nastupati u petak i subotu.

Bungalovi na području mitinga su na žalost već svi zauzeti, za smještaj preporučujemo Hotel Park Čakovec koji je udaljen 15 kilometara od samog događanja, te tokom trajanja mitinga za svoje goste nudi 10 % popusta na a la carte cijene smještaja.

Sve novosti o događaju možete pratiti i preko Facebook stranice klikom ovdje, te na stranici (izvor slika i teksta) http://trash-and-burn.blogspot.hr/