Početna Zanimljivosti Sve je spremno za 52. Porcijunkulovo

Sve je spremno za 52. Porcijunkulovo

Vrhunski izvođači, bogat i raznovrstan program jamče da će ovogodišnje Porcijunkulovo bit najbolje dosad. Manifestacija će trajati šest dana, od 29. srpnja do 3. kolovoza 2016. godine. Besplatni koncerti, ulica kišobrana, tradicionalni zanati..

Koncerti na glavnoj pozornici na Trgu Republike nude poznata imena, renomirane estradne izvođače, pa će nas, tijekom 6 dana koliko traje manifestacija zabavljati Jelena Rozga, klapa Cambi, Mladen Grdović, Bajaga, Parni valjak i klapa Kampanel.

Izvođači su pomno birani, s namjerom da, kao i do sada, svatko pronađe nešto za sebe i da se zadovolje svi glazbeni ukusi. Interes za sudjelovanje je ogroman, mjesec dana prije početka imamo već 250 prijavljenih izlagača.

Radionica starih zanata, prezentacije streličarstva, oldtimer susreta i još mnogo toga. Posebna se pažnja ove godine posvećuje najmlađima, te će se tako održavati kreativne radionice za djecu vezane uz mnoge prigodne teme.

Prošle se godine Porcijunkulovo moglo pohvaliti s preko 200.000 posjetitelja i više od 200 izlagača, a ove se godine očekuje još više. Naravno, kišobrani će ponovno biti postavljeni iznad glavne čakovečke ulice, što je postao svojevrsni znak prepoznatljivosti ove manifestacije.

Program za 52. Porcijunkulovo