Početna Zanimljivosti Špancirfest 2016

Špancirfest 2016

Osamnaesti Špancirfest održat će se od 19. do 28. kolovoza 2016, a glazbeni program varaždinskog festivala kreativnosti obilježit će Manu Chao i njegova La Ventura.

Na varaždinskom je festivalu dobrih emocija u proteklih 15-ak godina nastupilo tisuće izvođača sa svih kontinenata te ga je posjetilo više od dva milijuna posjetitelja, a Varaždince i njihove goste na jedinstvenoj pozornici varaždinske starogradske jezgre i ove godine krajem kolovoza očekuje deset nezaboravnih i zabavnih dana.

Špancirfest je danas najpoznatije varaždinsko događanje, ujedno i jedan od najraznolikijih hrvatskih festivala. Raznolika ponuda privlači desetke tisuća posjetitelja, a tako će biti i ove godine, kada će se varaždinske ulice opet ispuniti brojnim hrvatskim i stranim umjetnicima i zabavljačima. Kao i uvijek, poseban interes izazivaju večernji koncerti na trima pozornicama.

Osim glazbenog, Špancirfest obuhvaća i različite druge programe. Tako će za najmlađe i ove godine posebna atrakcija biti Vindiland, koji se nalazi uz Stari grad. Naravno, tu je i neizostavni dio Špancirfesta - nastupi uličnih zabavljača, različite kreativne radionice i sl.

Preuzeto s:http://www.putovnica.net/dogadanja/spancirfest-varazdin

Osamnaesti Špancirfest održat će se od 19. do 28. kolovoza 2016, a glazbeni program varaždinskog festivala kreativnosti obilježit će Manu Chao i njegova La Ventura.

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u Zadru hrvatska će publika imati prilike sa svojim miljenikom provesti veče na Pan pozornici na Starom gradu u utorak 23. kolovoza, kada ju očekuje trosatna eksplozija hitova kao što su Clandestino, Rainin’ in Paradize i Me Gustas Tu.

Da biste u potpunosti doživjeli Špancirfest, Hotel Park Čakovec, samo 15 km od Varaždina, Vam u periodu od 19. do 28. kolovoza 2016 nudi smještaj uz 15% popusta na a la carte cijene.

Na raspolaganju imate taxi cammeo, autobus i vlak koji se nalaze u okrugu 500 m od hotela.