Početna Zanimljivosti Ljeto u gradu Zrinskih

Ljeto u gradu Zrinskih

Tradicija organiziranja kulturno-zabavnih programa tijekom lipnja i srpnja u Čakovcu je pod nazivom Čakovečko ljeto počela još osamdesetih godina prošlog stoljeća. Posljednjih dvadesetak organizira se pod imenom 'Ljeto u gradu Zrinskih', manifestacija je postala jedna od ljetnih prepoznatljivosti grada. Zahvaljujući bogatom i raznolikom programu, tako će zasigurno biti i ove godine.

>>> Pogledajte program manifestacije

Organizirane predstave, koncerti i ostala događanja iz godine u godinu u Čakovec privlače sve veći broj ljudi, ne samo iz grada, već i iz okolice. Zbog ove manifestacije, početak ljetnog raspusta u Čakovcu, prilika je da se uz zabavu, kulturno uzdižemo uz programe koje dosad nismo imali prilike vidjeti u našem gradu.

Program započinje u petak 24. lipnja, a traje do subote 9. srpnja. Bit će održano pet koncerata, pet kazališnih predstava, jedna opereta, tri filmske večeri, od čega dvije na otvorenom, te dvije večeri smijeha.

'Ljeto' počinje operetom 'Grofica Marica' u izvedbi Opere B.B. uz pratnju Gudačkog ansambla Maestro Orchestra. Program se zatvara glazbenom poslasticom, koncertom Rundek Cargo tria.

U 'Ljeto u gradu Zrinskih' uključili su se i ugostitelji, tako da će nakon svakog programa biti organizirani Afterpartyji.