Početna Zanimljivosti

Zanimljivosti

Paket za frendice

Proslavite Dan žena 2019. u hotelu Park u Čakovcu

*Noćenje sa doručkom za 2 osobe po danu - 390,00 kn (boravišna pristojba uključena u cijenu; moguća rezervacija po posebnoj ponudi od 02. do 10.03.2019. u superior sobama***)

Humanitarna Aukcija Vina Rotary Kluba Čakovec Za Laboratorij Robotike

Rotary klub Čakovec je 5. studenoga bio organizator nesvakidašnje aukcije vina prilikom čega je obilježena i 90 godišnjica rotarijanstva u Hrvatskoj. Bila je to humanitarna priredba kojoj smo imali čast biti domačin.

Samostalna izložba Marine Dvorski

u četvrtak, 22. studenog s početkom u 18 sati održat će se otvorenje 13. samostalne izložbe Marine Dvorski koju će hotel Park udomiti do sredine sjećnja 2019. 

Prigodni domjenci povodom završetka godine

Prigodni domjenci povodom završetka godine već se dugi niz godina organiziraju u restoranu Hotela Park.

25. SUSRET FOLKLORA - Životopisna kultura

U sklopu 25. SUSRETA HRVATSKIH FOLKLORNIH ANSAMBALA I IZVORNIH SKUPINA kod nas je odsjela sjajna družina HGD Crna Gora- kulturno umjetničko društvo. Imali smo čast vidjeti njihove životopisne nošnje izbliza.

Obavijest o nabavi opreme - izmjena

Nabava namještaja i opreme odnosi se na uređenje smještanih kapaciteta, zajedničkih prostora i ugostiteljskog dijela hotela Park u Čakovcu na adresi Zrinsko-frankopanska 14.

Rekonstrukcija, opremanje i uvođenje dodatnih sadržaja u Hotel Park u Čakovcu

Humanitarna modna revija

Dan žena pun iznenađenja

Ove vam godine ne nudimo samo našu odličnu kuhinju, ne nudimo samo klasičnu zabavu uz poklončić za dame, već i posebno iznenađenje u večernjim satima 8.ožujka 2017.!

1 2 3 4