Početna Zanimljivosti

Zanimljivosti

Prigodni domjenci povodom završetka godine

Prigodni domjenci povodom završetka godine već se dugi niz godina organiziraju u restoranu Hotela Park.

25. SUSRET FOLKLORA - Životopisna kultura

U sklopu 25. SUSRETA HRVATSKIH FOLKLORNIH ANSAMBALA I IZVORNIH SKUPINA kod nas je odsjela sjajna družina HGD Crna Gora- kulturno umjetničko društvo. Imali smo čast vidjeti njihove životopisne nošnje izbliza.

Obavijest o nabavi opreme - izmjena

Nabava namještaja i opreme odnosi se na uređenje smještanih kapaciteta, zajedničkih prostora i ugostiteljskog dijela hotela Park u Čakovcu na adresi Zrinsko-frankopanska 14.

Rekonstrukcija, opremanje i uvođenje dodatnih sadržaja u Hotel Park u Čakovcu

Humanitarna modna revija

Dan žena pun iznenađenja

Ove vam godine ne nudimo samo našu odličnu kuhinju, ne nudimo samo klasičnu zabavu uz poklončić za dame, već i posebno iznenađenje u večernjim satima 8.ožujka 2017.!

Ponovljeni postupak za predmet nabave radova u projektu rekonstrukcije i obnove

Ponovljeni postupak za predmet nabave radova u projektu rekonstrukcije i obnove Hotela Park u Čakovcu na adresi Zrinsko-frankopanska 14, Čakovec. Rekonstrukcija i obnova hotela uključuje građevinsko-obrtničke radove na unutarnjem i vanjskom uređenju, uređenju okoliša te ovojnice hotela, hidroinstalacijske, elektro i strojarske radove.

Romantično Valentinovo 2017.

Ove godine poklonite svojoj boljoj polovici i sebi dašak luksuza, iznenađenje u sobi i romantičnu večeru pomno odabranih delicija…

Obilježavanje 50. godišnjice Hotela Park

Između 10. i 20. studenoga 2016. pozivamo Vas da s nama proslavite 50. godišnjicu uz Feštu Međimuraca u subotu 12.11. i tematske gastro dane. Pripremili smo i izložbu arhivskih fotografija najznačajnijih događaja u i oko Hotela Park. Vašim dolaskom uveličajte našu obljetnicu, vrata su Vam otvorena!

1 2 3 4