Početna Ponuda

Ponuda

Valentinovo

Ove smo godine u novom ambijentu pripremili za vas:

Prigodni domjenci povodom završetka godine

Planirate feštu s kolegama/poslovnim partnerima? Obratite nam se s povjerenjem!!! Prigodni domjenci povodom kraja godine već se dugi niz godina organiziraju u restoranu Hotela Park

Kineska kuhinja srijedom

Zbog velikog interesa i upita ponavljamo: Kineska kuhinja u Hotelu Park, srijedom od 12 do 22 sata. Kušajte kineska hladna i topla jela, te deserti, a imamo i nova jela u ponudi! Pogledajte jelovnik u galeriji. Svi obroci se u Hotelu Park mogu uzeti za van, naručite! 

Nova ponuda: Dnevni riblji meni!

Hotel Park Vam od ovog tjedna, radnim danom, tokom cijelog dana, nudi dnevni riblji meni već od 65 kuna. Vrijeme potrebno za pripremu ribljeg menia je 30 minuta. Kako bi izbjegli čekanje, najavite svoj dolazak.

Ponuda toplih obroka (gableca)

Dragi gosti, obavještavamo vas da je glavni ulaz Hotela Park trenutno zatvoren zbog renovacije. Privremeni glavni ulaz je s lijeve bočne strane hotela, kod tornja u Ul. Ivana Zajca. Za dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju putem telefona 040/311-255 ili web stranice www.hotelpark.hr. Tople obroke do daljenja ne poslužujemo, pratete nas na našoj facebook stranici.

Mr.Chen posjetio Hotel Park, nova jela kineske kuhinje od ove srijede!

Ovih dana Hotel Park posjetio je vlasnik i glavni šef renomiranog kineskog restorana Mr. Chen iz Zagreba. Prilikom posjeta održao je edukaciju za naše kuhare, degustirao je većinu jela iz ponude, pratio metode pripreme, pritom i sam nešto naučio, kako je kroz smijeh sam priznao kasnije kušajući međimurske specijalitete.